Selskapslokaler

_AVE4770.jpg
lavaoslo-Restaurant-matsal-vulkan.selskap-arrangementer-bryllup

BRYLLUP 


Vulkan matsal bidrar til å skape en flott ramme til bryllupsdagen, uansett når på året dere ønsker å gifte dere. Ønsker dere et bryllup med masse særpreg og urban-sjarm, så er dette stedet for dere. Vi er også behjelpelig med å finne musikkinnslag, pynting, bryllupskake og andre spørsmål dere måtte ha gjennom våre samarbeidspartnere om det skulle være ønskelig.

Våre kokker har lang erfaring med alle typer av matservering og vil være behjelpelig med å gjøre deres bryllup unikt. Se vår klassiske bryllupsmeny under eller kontakt oss for en mer Street food aktig meny

Bryllupsmeny 2019

KONFIRMASJON


Ser dere etter et hipt og kult sted, som passer konfirmantens ønsker for den store dagen? Vi tilpasser etter deres ønsker både når det gjelder dekor, mat og andre ønsker. Vårt kjøkken leverer mat som er i tidens ånd og som gir gode minner fra dagen. 

Konfirmasjons meny

lavaoslo-Restaurant-matsal-vulkan.selskap-arrangementer-konfirmasjon
lavaoslo-Restaurant-matsal-vulkan.selskap-arrangementer-asiatisk-variasjon-middag
lavaoslo-Restaurant-matsal-vulkan.selskap-arrangementer-jubileum

JUBILEUM


Selskapslokaler til enhver anledning - uansett formål. Vulkan matsal setter rammen rundt selve arrangementet. Skal du feire et rundt tall eller en annen form jubileum er våre lokaler perfekte da de gir god mulighet for ulik oppdekning og dekor.

Feire din bursdag hos oss, eller kom til oss om dere skal lage en kul overraskelsesfest for et familiemedlem eller en venn.

Vi kan tilby vår klassiske 3 retter eller kule delemenyer med utgangspunkt i Hitchhiker sitt kjøkken og meny


lavaoslo-Restaurant-matsal-vulkan.selskap-arrangementer-dekor

UTDRIKNINGSLAG


Skal dere arrangere utdrikningslag? Er du forlover eller en vennegjeng som skal arrangere utdrikningslag stort eller lite. Våre lokaler i Oslo sentrum kan leies til mange arrangementer, middag eller lunsj. Dere kan fritt velge hvilke aktiviteter dere ønsker i lokalet, vi tilpasser deres ønsker i matveien enten det er fingermat, digg lunsj eller at dere sammen lager deres egen kvelds meny med en våre kokker, våre samarbeidspartnere kan leies inn til å holde øl og vinkurs.

Kom gjerne til oss med et budsjett så setter vi opp noe som passer for deres gruppe.

lavaoslo-Restaurant-matsal-vulkan.selskap-arrangementer-utdrikningslag


lavaoslo-Restaurant-matsal-vulkan.selskap-arrangementer-GØZLEME